La travessia Terra de Mar s'incorpora en el Circuit Català de proves en Aigües Obertes

Palamós

Data: 29/04/2024

La travessia Terra de Mar s'incorpora en el Circuit Català de proves en Aigües Obertes de la Federació Catalana de Natació. La competició se celebrarà el 25 de maig.

La travessia Terra de Mar organitzada pel Club de Natació Palamós tindrà per primera vegada una prova federada. Serà un circuit de 2.500 metres i s'inclourà en el Circuit Català de proves en Aigües Obertes.

A banda d'aquest circuit també n'hi ha haurà un de popular d'una distància de 1.000 m. Les dues distàncies mantindran l'esperit inclusiu i permetran gaudir d'un paisatge tan privilegiat com és el de la Badia de Palamós.

Aquest canvi de format farà que no es dugui a terme la prova en el marc del Festival Terra de Mar, com fins ara, ja que cada cop més aquesta competició esportiva ha anat creixent amb el nombre de participants i, per logística i seguretat, calia centrar l'organització exclusivament a la travessa.

Des de la Federació Catalana de Natació, el seu president Ramon Bosch, va aprofitar la presentació de la iniciativa per recordar i lamentar que el municipi no disposa d'una piscina en condicions per competicions.

Les persones interessades a poder participar en la travessia de natació Terra de Mar 2024, poden fer la seva inscripció al lloc web: palamosesportiu.cat. Aquesta prova té un límit de 300 participants i de moment, ja s'hi han apuntat una quarta part. Aquest esdeveniment esportiu ubicarà la seva base d'organització i punt de concentració a l'Àrea Activa de la platja Gran de Palamós, i inclourà un concert en directe com a fi de festa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports