Obertes les inscripcions per la cinquena cursa d'obstacles solidària Oncoextreme

Intervenen: Xavier Adroher, Club Esportiu Palamós / Lluisa Ferrer, Presidenta Oncolliga Girona

Torna la cursa d'obstacles solidària Oncoextreme organitzada pel Club Esportiu Palamós a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. Ja s'han obert les inscripcions per a la pròxima edició, que se celebrarà el 5 de maig. Serà la cinquena edició d’un esdeveniment esportiu i solidari que per primer cop, s’hi podrà participar per equips. Així, a més de la inscripció individual, aquest any hi haurà també la possibilitat d’inscriure’s en dues modalitats més: colla i família. En la categoria Colles es podran inscriure grups formats per més de 3 persones majors d’edat, i en la de Famílies caldrà que com a mínim un terç dels membres del grup siguin menors de 16 anys. Una altra novetat destacada és que les inscripcions només es podran fer de manera anticipada (online o presencialment). 

Com en edicions anteriors, el recorregut de la prova, de 7,5 km, es manté dins del terme municipal de Palamós i bona part del recorregut és per l’entorn de Cap Roig. Durant el recorregut els participants hauran de superar una vintena d’obstacles de diversa dificultat. Aquest any ja han assegurat que hi haurà més fang.
 
La inscripció es pot fer online des de la web d’Oncolliga fins al 2 de maig.  Tots els que s’inscriguin abans del 15 d’abril tindran un descompte del 50%. Les inscripcions es podran fer també de manera presencial els dissabtes 6, 13 i 27 d’abril a les oficines del Club Esportiu Palamós, dins del Pavelló, i el 4 de maig al punt de control d’inscripcions instal·lat a la platja de la Fosca. 

L’objectiu principal de l’Oncoextreme és recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars a través dels programes de la Fundació Oncolliga Girona.

Des d'Oncolliga utilitzen els diners per pagar la seva pròpia infraestructura però també per finançar serveis de fisioteràpia, drenatge limfàtic, suport psicològic i material ortopèdic entre d'altres.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports