El Palamós CF aconsegueix ser segon a Primera Catalana

Palamós

Data: 27/05/2023

Després de l'ascens a Superlliga Catalana al camp del Banyoles, aquest dissabte el Palamós ha celebrat la segona posició a Primera Catalana. L'equip d'Álex Redondo va aprofitar l'ensopegada del Vic per ser segons en una lliga on els palamosins han fet la millor segona volta de la categoria. Una fita que, després de la victòria davant el Mataró, ha fet que hi hagi hagut molta festa a la gespa de l'estadi.

El Palamós ha aconseguit ser segon a la lliga després de la victòria per 4-1 al Mataró i veure com el Vic perdia a casa contra el Banyoles 2-3. Els d'Álex Redondo han anat de menys a més en un partit on els ha costat fer el seu joc ofensiu. Els del Maresme han estat més intensos i Lluís Bargalló ha forçat la primera aturada de Toni Montero. El Mataró ha continuat apretant i, després d'una doble rematada que s'ha estavellat al pal, Soufiane ha fet el 0-1 al minut 16.

El degà ha reaccionat, primer amb una rematada de Bernat desviada, i després amb el gol de Mercader a passada de Falgueras. L'1-1 ha donat impuls als locals i Albert Garriga ha marcat el segon després d'una bona combinació amb Antequera. Al 40', Bernat ha aprofitat l'errada del porter local per posar el 3-1 abans del descans. En la mateixa jugada, el Mataró s'ha quedat amb 10 per l'expulsió de Bubacar.

El 3-1 ha calmat els ànims a la segona meitat, que s'ha animat a falta de 20 minuts. Bargalló ha posat la por al cos dels palamosins amb dues rematades desviades i Kissima i Callicó han buscat el quart. El Palamós ha sentenciat després que Kissima no fallés en el mà a mà amb el porter. Bernat ha tingut el 5-1 Sagar ha tornat a enviar la pilota al pal pel Mataró.
La victòria ja era motiu de festa i la derrota del Vic ha estat un extra pel Palamós, que tenia clar que l'objectiu era la segona plaça.

El Mataró no ha aconseguit l'objectiu de classificar per la Superlliga, però marxen satisfets amb la temporada.

Després del final, a la gespa hi ha hagut molta festa. Jugadors i afició han fet festa per una segona plaça històrica en una temporada on, dins i fora el vestuari, s'ha patit molt.

Des de l'arribada d'Álex Redondo, el balanç pel Palamós ha estat de 13 victòries, vuit empats i una derrota. Una feina durant moltes setmanes que ha tingut el premi.

El resultat: una plantilla que, com ells diuen, "mai es rendeixen" i que han assolit una fita històrica pel Palamós CF.