L'objectiu de la Travessia 'No a la fred' és superar els 160 participants de l'any passat

El diumenge 28 de gener arriba la primera prova del calendari d'aquest 2024 per als amants de la natació en aigües obertes: La travessia 'No a la Fred'. Una prova no competitiva adreçada tant a persones federades com no federades.

La travessia 'No a la fred' és una autèntica festa de la natació pels més valents que se celebra cada principi d'any a Sant Feliu de Guíxols, quan l'aigua està entre a 13 i 14 graus de temperatura, i es pot realitzar tant amb neoprè com sense. De fet, més del 50% opten per nadar sense neoprè, especialment les dones. 

Des del Club Aquàtic Xaloc, que en són els organitzadors, si el temps els ho permet, ofereixen dues proves amb diferents recorreguts. La primera és la més apta per a tots els públics. Consta de 1.90 metres amb sortida i arribada des de la sorra de la platja i passa pel freu, on a banda de fer exercici també es gaudeix d'un paisatge subaquàtic que agrada molt als nedadors i nedadores. 
 
La segona prova és la que depen més del temps i el mar que hi hagi aquell mateix dia. Si tot va bé, es tracta d'un recorregut de 2.600 metres que consisteix en anar fins a l'illa de S'Adolix des de la platja i tornar. 

Tots els participants compten amb el suport d'embarcacions de motor i kayaks durant el recorregut i d'una xocolata calenta a l'arribada. 

L'hora oficial de sortida de les proves és a les onze del matí, però la concentració per a recollir els dorsals és una hora abans, a les deu. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web del Club Aquàtic Xaloc i hi ha temps d'apuntar-se fins tres dies abans de la prova. L'objectiu del club és superar la xifra de l'any passat, quan va ser 160 nedadors i nedadores els valents que es van posar a l'aigua en ple mes de gener. 


Teniu molta més informació de la Travessa 'No a la Fred' d'aquest 2024 clicant aquí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports