El Massi Tàctic de ciclisme torna a la competició

INTERVÉ: Mireia Trias, corredora del Massi Tàctic // Patricia Ortega Ruíz, Corredora del Massi Tàctic

La tornada ha estat dura però l'equip de ciclisme femení Massi Tàctic ja ha tornat a competir. Després de cinc mesos sense competicions a causa de la crisi provocada per la covid, l'equip gironí va reaparèixer el cap de setmana passat a Navarra i a Biscaia.
De les tres proves previstes només en van poder disputar dues: la Clàssica Femenina Navarra, el divendres i la Durango-Durango al País Basc el diumenge. Pel que fa a la primera prova que tenien prevista, també a Navarra, el Massi Tàctic va ser un dels equips a qui l'organització no va deixar córrer per no disposar de les proves PCR, ja que L'UCI va anunciar que sense les proves, els equips no podien participar. A la Clàssica Femenina Navarra amb un recorregut de 122 km, de les sis corredores de l'equip que hi van participar, només la van acabar dues: Mireia Benito i Gabrielle Pilote-Fortin. A la Durango-Durango, en canvi, amb un recorregut de 113 km, quasi tot el grup va finalitzar la prova. El president del grup Sergi Güell, explica que el nivell era extremadament alt i que per tant l'objectiu era acabar. Estan contents del rendiment de les corredores, ja que portaven molt de temps sense competir.

El Massi Tàctic és l'únic equip ciclista professional femení de tot Catalunya. Va començar a competir a escala internacional fa dos anys amb corredores catalanes d'entre 19 i 35 anys. En aquests moments ja ha agafat un caràcter internacional i compta per primer cop amb corredores estrangeres, procedents del Canadà, Paraguai, Polònia, Regne Unit i França.
L'equip competeix en curses per carretera com l'UCI WorldTour, el primer nivell del calendari UCI Femení, també a la Copa d'Espanya i la Copa Catalana. En aquests moments ja tenen previstes les competicions per aquesta temporada que possiblement acabarà al novembre, dos mesos més tard de l'habitual a causa del retard provocat per la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports