La II Aquatrail popular de Castell reuneix més de 70 participants

Palamós

Data: 08/09/2019

Intervé:  Esther Yesares, entrenadora del Club Natació Palamós 

La platja de Castell de Palamós ha celebrat aquest cap de setmana una competició conjunta de trail i natació on han convergit el Club Natació Palamós i el Club Garbí Palamós. L'objectiu de l'esdeveniment és que sigui popular i que hi pugui participar la gent del poble. És possible anar a fer temps però el motiu de la celebració és fer esport i poble a la vegada. 

La competició ha inclòs tres modalitats: els relleus per parelles i els grups de 4 en distància curta o llarga. De tota manera, també es pot fer el recorregut individualment. 

Castell és un paratge únic de la natura on el bosc i la platja permeten fer recorreguts rodejats de bellesa. Aquesta és la segona edició de la carrera on han participat 70 atletes. Per l'any que ve hi ha intenció de repetir però aquesta vegada amb 100 participants. 

La prova permet la inscripció a participants de tots els nivells ja que les proves de curta i llarga distància estan pensades perquè sigui possible que tothom participi i així fomentar un ambient familiar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports