Reconeixement a l'esport calongí

Unes 200 persones vinculades als diferents clubs i entitats esportives de Calonge i Sant Antoni es van trobar dijous al vespre per celebrar la Nit de l’Esport. Aquesta festa arribava enguany a la desena edició, i es festeja com a punt de trobada i reconeixement de l’esport del municipi. Són les diferents entitats esportives qui escullen els representants que aquesta temporada mereixen un reconeixament. També s'aprofita aquesta nit per premiar a esportistes professionals vinculats amb el municipi. 

Guardonats d'honor
Aquest any els guardonats d’honor van ser els jugadors de basquet Núria Martínez Prat i Alfons Alzamora, que resideixen a Calonge i Sant Antoni. Núria Martínez és jugadora de l’Spart Citylift Girona, on juga en la posició de base i que va participar en dos jocs olímpics a Atenes el 2004 i a Beijing el 2008. També va aconseguir medalla de plata en l’Europeu 2007 i en el Mundial 2014 de Turquia amb la selecció espanyola de bàsquet. Qui és la seva parella i l'altre guardonat d'honor és Alfons Alzamora qui ha jugat amb el Barça i el Lleida, i actualment és jugador del Bàsquet Girona, el club de Marc Gasol. Alzamora té amb el Barça l'Eurolliga 2002-2003, la Copa Korac de la temporada 98-99, dues lligues ACB i una copa del rei.

Reconiexements als jugadors, clubs i entitats esportives
La Nit de l’Esport també va guardonar els esportistes amateurs dels diferents clubs i entitats esportives de Calonge i Sant Antoni. El Club de Futbol Sant Antoni va premiar David Ruíz “Huesi”; la Unió Esportiva Calonge va voler reconèixer Michel Alcaide Vera, mentre que el Club Esportiu Rítmar va guardonar l’esforç i la constància de Nerea Rodríguez Manso. El Club Judo Jita Kyoei va fer un reconeixement col·lectiu als judokes que han participat en competicions oficials (David Vall-llosera, Àlex García, Dani Càndido, Pau Navarro, Èrika Sàngalo, PauSalichs, Martí Ballesteros i Voitec Wojciech Szczepanczyk), així com reconèixer el dos primers cinturons negres amb títol oficial formats pel club, Òscar Figueras i Enric Figueras. El guardó escollit pel Club Handbol Calonge-Sant Antoni va ser per l’equip cadet pel seu esforç i actitud positiva, mentre que el Club Vela Sant Antoni va guardonar Xavier Xicoira Sànchez, director i coordinador de l’escola de vela. El reconeixement de l’Escola de Futbol Calonge-Sant Antoni va ser per Sergio Peral i Mario Sanz, mentre que el Club de Boxa va premiar Pedro López Ortiz per la seva participació en el Campionat de Catalunya.

Es va aprofitar aquesta festa de l'esport per recordar les inversions que el govern calongí té en marxa per millorar les instal·lacions esportives.

La jornada va acabar amb un sopar a peu dret on els representants de les diferents entitats esportives del poble van poder compartir experiències.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports