Els Senglars van de menys a més i guanyen al Mataró

Intervenen: Mouniam El Bakkali, jugador dels Senglars; Álvaro García, jugador del Mataró - MVP del partit

Els Senglars de Torroella es van imposar al  Mataró per 30-15 aquest diumenge en un partit en què van anar de menys a més i van saber aprofitar les debilitats i desconnexions del rival per acabar enduent-se una valuosa victòria en la jornada de la Divisió d'Honor Catalana de Rugby.

Els maresmencs es van avançar amb un assaig de Manuel Cabrera però dues marques dels empordanesos Abdu El Bakkali i David Gordo van capgirar el marcador. Més tard Pol Roca va igualar el marcador pels mataronins però es va arribar al descans amb victòria torroellenca per una marca de Mouniam El Bakkali.

A la segona part els del Montgrí van imposar-se en totes les facetes d'un joc que havia estat més igualat a la primera part. Oriol Estanyol en un mol donava 10 punts de marge als locals als pocs minuts de la represa. Dos assajos de Lluís Raurich i Facundo Hassan van deixar el 30-15 definitiu.

Malgrat la derrota el mataroní Álvaro Garcia va ser nomenat jugador més valuós del partit.

El partit va tenir fins a nou assajos, molt més de l'habitual i no es va anotar cap transformació per part dels xutadors. Amb la victòria els Senglars entren de ple en la lluita per la quarta posició del grup B que permet seguir pensant en la fase següent.