El Massi Tactic participa en la primera trobada de l'esport femení català

Torroella de Montgrí

Data: 20/09/2022

El Massi Tactic UCI Women's Team ha rebut un reconeixement en la primera trobada de l'esport femení català que, organitzada per la Generalitat, ha esdevingut aquest cap de setmana a Tarragona. El reconeixement l'ha rebut Mireia Benito tant pels èxits personals assolits com pel fet que l'equip baix-empordanès competeixi a escala europea.

"Entre totes, tot" ha estat el nom que ha rebut l'acte de reconeixement a les dones que estan vinculades a l'esport, des d'esportistes i entrenadores, fins a àrbitres, directives o periodistes. Hi han participat tres mil persones i ha servit per visibilitzar la potència, transversalitat i dinamisme de l'esport femení.

 Catalunya hi ha un total de 24 equips esportius femenins que participen en competicions europees. D'aquests 24, un és precisament el Massi Tactic Women's Team, amb seu a Torroella de Montgrí. El club ciclista baix-empordanès valora molt positivament la celebració d'aquesta primera trobada.

Aquests 24 equips han format part de la trobada, juntament amb 3 esportistes que han deixat la pràctica esportiva d'alt nivell aquesta temporada, àrbitres, entrenadores, directives, experiències de superació, el periodisme esportiu femení i un total de 14 esportistes pels seus èxits individuals, entre elles la ciclista Mireia Benito pels seus èxits assolits amb els colors del Massi-Tactic.

Els equips formats per dones en tots els esports durant els darrers anys van a l'alça. Una mostra del creixement de l'esport femení català és l'augment de les llicències esportives femenines. En els darrers deu anys, han incrementat un 20%, arribant a les 163.000 i ja representen un 27% del total.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports