Primer cap de setmana de la VII edició de la Guíxols Cup

Intervé Marc Bozzo, director esportiu del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols

L'activitat nàutica a Sant Feliu de Guíxols ha començat amb la VII edició de la Guíxols Cup, organitzada pel Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta és una prova que engloba cinc classes d'embarcacions diferents i que se celebra en tres caps de setmana diferents. Els primers han estat els 420 i Europa. Aquestes dues categories permeten veure diferents nivells de competitivitat, ja que mentre que les 420 es naveguen en parella, l'Europa és totalment individual. Malgrat la pèrdua d'inscrits, l'organització tenia bones expectatives amb la prova.

Les condicions meteorològiques van forçar la cancel·lació de les proves de dissabte per falta de vent durant tot el matí, temps que els participants van aprofitar per acabar d'ajustar les embarcacions. Diumenge va ser diferent i a les vuit del matí la platja de Sant Feliu s'emplenava de veles que es preparaven per a les primeres proves.

Unes regates que, igual que les altres edicions, són puntuables de cara a un rànquing de la Federació. El fet que fos de les primeres proves de l'any, la temperatura de l'aigua no espantava els navegants que esperaven el moment d'entrar a l'aigua.

Entre els participants hi havia esportistes dels clubs de Blanes, Masnou, l'Estartit, Palamós i El Balís, amb l'afegit d'una participació individual des de França.

La Guíxols Cup no es va acabar aquest diumenge. El cap de setmana del 5 i 6 de febrer serà el torn dels Làsers i acabarà els dies 26 i 27 amb les proves pels Optimist, les embarcacions més petites de la modalitat.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports