El Palamós no renuncia a donar la sorpresa a la Copa Catalunya

Palamós

Data: 25/07/2018

Intervé: Javi Salamero, entrenador del Palamós CF

El Palamós no renuncia a la Copa Catalunya i sortirà a superar l'eliminatòria contra el Badalona. L'equip de Javi Salamero prepara el seu primer partit oficial dissabte amb una setmana d'entrenaments i un partit amistós contra el Sabadell aquest dimecres al vespre.

Després de la victòria contra la UE Figueres el cos tècnic està carregat d'optimisme per seguir progressant aquesta pretemporada. El punt de partida és bo amb sensacions retrobades, detalls de qualitat i una actitud que agrada a l'entrenador. Salamero veu endollats als seus jugadors.

El tècnic es pren la competició seriosament i més sabent que arrenca a casa amb un partit atractiu. El Palamós rebrà un Badalona amb un projecte ben assentat a Segona Divisió B i que sempre aspira a les posicions nobles de la categoria de bronze del futbol espanyol.

Amb una setmana i mitja d'entrenaments a l'esquena i una pretemporada ben farcida de partits el cos tècnic vol utilitzar els partits amistosos per acabar de valorar els jugadors que té a prova i inculcar els conceptes tècnics amb els que volen que s'identifiqui la primera plantilla del Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports