Victòria treballada del Corredor Mató Palafrugell

Intervé: Xevi Garcia, Entrenador Corredor Mató

Victòria de prestigi del Corredor Mató contra un històric de l'hoquei català com és el Tordera. El partit va ser complicat malgrat que el resultat, 5-2, sembla indicar el contrari.

Els homes de Xevi Garcia van fer un partit molt complet i van poder sobreposar-se al gol inicial del Tordera. Des de la banqueta es va demanar calma perquè les coses s'estaven fent bé i calia no posar-se nerviosos per endur-se un resultat positiu.

El partit va arribar amb empat a la primera part i a la segona part la bona feina del Corredor Mató va permetre avançar-se la marcador i agafar una distància de 4-1 abans que tornés a marcar el Tordera. Els golejadors locals van ser David Carles Domènech i Ferran Garcia per partida doble i Pol Vives.

Amb aquesta victòria els baixempordanesos compleixen l'objectiu de guanyar els dos partits a casa i es mantenen segons amb 15 punts a quatre del líder, el Mataró.