La pluja marca una espectacular Eternal Running Platja d'Aro

Intervé: Rubén López, director d'Eternal Running

Més enfangats que de costum. Així han acabat els participants a l'Eternal Running Platja d'Aro 2018, els anomenats "Invencibles". L'espectacular cursa d'obstacles que el XIII Circuit Mundial Eternal Running ha portat aquest diumenge a Platja d'Aro ha estat marcada per un matí plujós a la Costa Brava. 

Uns 2.000 participants han desafiat les condicions meteorològiques i 10 quilòmetres farcits d'obstacles. En total vuitanta, molts d'ells nous a Platja d'Aro, amb més pistes americanes i més inflables que mai. La pluja mai no ha estat un impediment, de fet mai no ho és per les proves d'Eternal Running.

A tots els participants que s'ho han anat a passar bé s'hi ha de sumar la desena de competidors incondicionals del Circuit Mundial, autèntics bojos d'arreu del món de les curses d'obstacles que visiten països com Uganda, Tanzània, els Estats Units o la Xina. Driss Dris Ameziane, en homes, i Emma Vaquero, en dones, s'han proclamat vencedors de la prova. 

El cap de setmana d'invencibles a Platja d'Aro ha tingut dues proves més: les primeres edicions de l'Eternal Running Kids, per als més petits, i la nocturna Eternal Running Luna Llena

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports