Torroella i l'Estartit van acollir 46 esdeveniments esportius durant el 2022

Torroella de Montgrí

Data: 18/01/2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit van mobilitzar 7.500 esportistes i van generar un impacte econòmic de 200.000 euros, en allotjament i restauració, gràcies a l'organització de 46 esdeveniments esportius durant el 2022.


Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit durant el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han mobilitzat 7500 esportistes i han generat un impacte econòmic directe al municipi de més de 200.000 euros en allotjament i restauració.

Entre els esdeveniments destaquen el torneig de futbol base internacional MIC, el Triatló 100x100 Half i la primera edició de l'Ultimate Costa Brava Tourney. Es tracta de competicions molt reconegudes, fins i tot a escala mundial, amb una gran capacitat de mobilització d'esportistes, que contribueixen a la promoció exterior del municipi, on el turisme esportiu hi té un pes molt important.

El territori privilegiat del municipi, en ple Parc Natural, amb mar, plana i muntanya, bona climatologia, serveis i instal·lacions esportives disponibles, fan que entitats d'arreu del país apostin pel municipi per organitzar-hi els seus esdeveniments.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports