El Club Aquàtic XALOC dona la temporada "pràcticament per perduda"

Intervé: Josep Maria Esteva, president del CA XALOC

El Club Aquàtic XALOC dona la temporada per perduda. Les piscines segueixen tancades i tot apunta que no obririen fins la fase 3 del desconfinament. Des del club apunten que encara que la competició es pogués reprendre passat l'estiu, seria molt difícil recuperar l'estat de forma que tenien abans de la pandèmia. 

Els Campionats d'Espanya de natació amb aletes previstos pel mes de juny, s'han suspès. L'únic gran objectiu d'aquest any seria aspirar a entrar a la selecció espanyola el desembre per competir a Europa. 

De les proves esportives que organitza XALOC, la darrera en caure ha estat el triatló de Sant Feliu de Guíxols d'aquest mateix mes de maig. Les dures restriccions que marca la federació fan impossible la seva celebració. 

Pel que fa a les proves populars de l'estiu com la Volta del Serrà o la Travessa Nedant de Sant Feliu del mes d'agost, estudien un canvi de format per intentar salvar les proves. 

Mentre esperen la tornada a l'aigua preparen el nou protocol d'actuació, que inclou la distància de seguretat, la neteja i desinfecció del material de natació o el tancament dels vestidors per evitar contagis.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports