Ha començat la lliga de la Vall d'Aro Run Serie

INTERVÉ: Carla Guallar, coordinadora de temps per curses // Jordi Roure, participant de la cursa nocturna

Ja s'ha celebrat la primera de les curses que formen la lliga de la Vall d'Aro Run Series. La cursa es va realitzar aquest dissabte a la nit a Castell d'Aro i tenia un recorregut de 12,300 km.
L'objectiu és donar a conèixer els indrets i l'entorn dels municipis que formen la Vall d'Aro. La competició està formada per tres curses de muntanya en diferents formats. La primera que s'ha celebrat és la nocturna, tot i que en un principi l'havia de ser la lineal que finalment es farà el pròxim 6 de setembre a s'Agaró. Tot i ser una lliga, els interessats en participar en una de les curses en concret ho poden fer, ja que no és un requisit haver de córrer en les tres per poder participar.

El primer classificat, Oscar Martinez, va acabar el recorregut amb un temps de 52'43". El segon i el tercer van entrar junts amb un temps de 52'44", només amb un segon de diferència.
Respecte a la classificació femenina, les tres primeres van ser, Laura Ramirez (1h 06'), Montse Ors i Esther Gascon, amb una diferència de 30" entre la segona i la tercera.

Tot i tenir el seu punt competitiu, es tracta d'una cursa popular on els participants són lliures de fer-ho amb els temps que els calgui i es busca que els corredors i corredores gaudeixin de l'experiència esportiva i del recorregut pel territori.
Com marca el protocol de seguretat, tots els participants havien de portar mascareta i se'ls hi prenia la temperatura abans de recollir el dorsal i abans de la sortida.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports