El calongí Txema Villalobos torna al Dakar amb un vehicle més potent i més ambició

És el depredador que vol habitar al Dakar. Una bèstia que Isidre Esteve Txema Villalobos hauran de domar per sobreviure en el ral·li més dur del món. El mecànic cal·longí prepara des de fa mesos un vehicle més potent que el que van utilitzar l'any passat amb una meritòria 35ena posició.

Esteve i Villalobos tornaran a fer tàndem amb el Repsol Rally Team i ho faran amb un prototip BV6 amb motor BMW de 3 litres biturbo dièsel i 340 cavalls de potència.  Un vehicle més preparat i més potent que el del Dakar 2017.

El cotxe s'ha estat adaptant al taller que Txema Villalobos té al PAEC de Calonge i s'ha provat en  competicions habitualment utilitzades per preparar el Dakar com la Baja Aragón o el Ral·li del Marroc. Des de l'octubre hi ha dedicat més de 200 hores per deixar-lo a punt perquè se'n vagi a París per les verificacions finals i d'aquí al Perú en vaixell per iniciar el Dakar. 

Enguany el pilot d'Oliana i el seu copilot de Calonge volen millorar els resultats de l'any  passat quan l'objectiu era acabar la cursa. 

Isidre Esteve, com va fer l'any passat, tornarà a anar amb el seu coixí intel·ligent que li permet estar dins del cotxe sense patir llagues. Tot el vehicle està adaptat al conductor que va en cadira de rodes.  El cotxe també està preparat per les altes temperatures del desert i la seva sorra. 

Esteve i Villalobos dormiran en una rulot que anirà fent ruta amb ells on hi haurà membres de l'equip com un mecànic o la dona del pilot d'Oliana. 

Intervé: Txema Villalobos, pilot

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports