Els microcotxes de la postguerra es concentraran a Platja d'Aro la setmana que ve

Platja d'Aro serà el punt neuràlgic del 12 al 18 de setembre de la Trobada Internacional de Microcotxes. Fa 18 anys que el Clàssic Motor Club del Bages celebra l'esdeveniment a diferents punts del territori, i de fet, s'ha consagrat en el calendari de molts aficionats nacionals i internacionals.

Una seixantena de microcotxes desfilaran per la Costa Brava del 12 al 18 de setembre amb motiu de la seva Trobada Internacional. Platja d'Aro serà el municipi de sortida i d'arribada de totes les rutes i a més, el dissabte 17 a la tarda, l'avinguda de s'Agaró acollirà una jornada de presentació dels vehicles.

Entre la programació hi destaca la Micro 100. Una ruta que, tal com indica el seu nom, comprèn els 100 km i transcorre per Platja d'Aro, Llagostera, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Sant Feliu de Guíxols.

Així mateix, els turismes fabricats en l'etapa de la postguerra també visitaran Pals, Palamós o Palafrugell. Amb uns 500 km de recorregut conjunt, els vehicles trauran pit de la seva fabricació, que "posteriorment va inspirar la tecnologia del motor a escala europea".

Enguany, és el primer cop que la trobada es celebra a la Costa Brava. Entre els participants a hores d'ara hi ha noms d'Israel, França, Alemanya o Suïssa, així com del territori espanyol i català. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports