700 participants a la IV Entrebancada i 150 a la I Entrebancadeta

Palafrugell

Data: 03/04/2018

Intervenen: Aniol Alabert, codirector de l'Entrebancada / Els Sonsos, equip participant

Empantanegats, esgotats i divertits. Així arribaven els 700 participants a la quarta Entrebancada de Palafrugell, la cursa d'obstacles més popular de les comarques gironines. 

Carles Artigues va ser el primer home en arribar amb 18 minuts i 51 segons, mentre que Irene Batlle va guanyar en categoria femenina amb 22 minuts i 6 segons. L'equip Mix va fer el millor resultat grupal. 

Malgrat els qui van marcar grans resultats, es tracta d'una cursa essencialment no competitiva que es podia fer individualment o per equips i que enguany arribava carregada de novetats; com la celebració de la primera Entrebancadeta amb 150 participants d'entre 10 i 13 anys o el canvi de recorregut, que enguany era més reduït en l'espai i constava de dues voltes de 3 quilòmetres. L'objectiu d'aquest canvi era gaudir de forma més condensada dels 60 obstacles de la cursa, que contemplaven des de bassals de fang, castells inflables, rodes de tractor o palets. 

Amb quatre anys a l'esquena, el Club Atlètic Palafrugell amb l'ajuda de voluntaris i col·laboradors ha anat professionalitzant aquesta cursa i afegint-hi novetats per tal de fer-la més amable pels participants, cada any més fidels. 

L'Entrebancada és una de les activitats més destacades de les setmanes joves de Palafrugell, on cadascuna de les associacions juvenils de la població organitza propostes obertes al públic entre els mesos de març i abril. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports