Calonge i Sant Antoni promociona el futbol femení

VÍDEO EN PROCÉS

INTERVÉ: Mònica Ayats, entrenadora de l'Escola de Futbol

L'Escola de futbol de Calonge i Sant Antoni s'ha proposat aconseguir crear almenys un equip de futbol femení i per això han celebrat 4 dies de portes obertes perquè nenes i noies de totes les edats poguessin tastar el futbol. 

Més d'una vintena de nenes entrenaven aquest dimecres al camp de futbol de Calonge en la darrera jornada de portes obertes. Jugaven, feien exercicis típics d'entrenament i partits entre elles amb l'objectiu de trepitjar la gespa i tocar la pilota.

Des de l'Escola de Futbol de Calonge i Sant Antoni volen crear almenys un equip perquè les nenes i noies de l'entorn que els hi agrada el futbol tinguin un equip on jugar sense haver de marxar a altres poblacions.

Bones sensacions després d'aquestes jornades de portes obertes. Les nenes interessades s'han apuntat perquè des de la coordinació esportiva facin números i possibilitin la creació d'un o dos equips de futbol femení.

Abans del setembre no descarten tornar a promocionar el futbol femení amb sessions d'entrenament obertes a totes les noies que vulguin jugar a futbol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports