El CH Garbí perd de manera ajustada conta el Canovelles

Partit d'handbol intens el que es va viure aquest diumenge al pavelló municipal de Palafrugell. El Garbí va perdre, pràcticament sobre la botzina, per 24 a 25 davant el Canovelles. I és que els locals els va costar puntuar en una primera part on encara ressonava la contundent victòria de 19 a 40, aconseguida al dissabte.

Partits de doble jornada
A causa de la Covid, la Federació Catalana d'Handbol ha organitzat la lliga mitjançant unes jornades de doble enfrontament als caps de setmana, és a dir, en aquests dos dies es disputa l'anada i la tornada. Així doncs, el Garbí venia de jugar a terres vallesanes, on va imposar-se al marcador amb 21 punts de diferència.

Lidera el Canovelles durant la primera part
Situació ben diferent la que es va viure aquest diumenge a Palafrugell. A la jornada 14 de la lliga catalana, el Garbí va estar espès en atac, fet que va aprofitar el Canovelles per recuperar les pèrdues i imposar-se en el marcador durant els primers minuts de partit. Tanmateix, els locals van saber retallar les diferències i així, anar al descans amb 11 a 12 al marcador.

Partit igualat a la segona tanda
Si en el primer temps el conjunt visitant fou superior, durant la segona tanda de partit l'electrònic va anar canviant constantment de lideratge.

Primers minuts, on el Garbí va saber capgirar la situació i va imposar-se, gràcies a 3 gols seguits de contraatac d'Àngel Jiménez. Tot i això, a mesura que passaven els minuts, el partit cada cop estava més igualat entre els dos conjunts. Tant és així, que quan faltaven pocs segons per acabar el partit, el marcador estava igualat a 24. Fou un gol al segon 20, que va donar la victòria als vallesans.

Així doncs, el Canovelles rasca dos punts a terres palafrugellenques, en un partit on el Garbí es va relaxar durant la primera part.