El Corredor-Mató Palafrugell anuncia canvis a la plantilla per poder competir a l'OK Lliga

Palafrugell

Data: 05/06/2019

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor-Mató Palafrugell

El Corredor-Mató Palafrugell ja pensa a en la temporada 2019-20 a l'OK Lliga. Després d'haver tingut temps de celebrar l'ascens a la màxima categoria estatal, l'apartat tècnic del club ja està començant a buscar com fer més competitiu l'equip. 

S'han proposat tenir paciència i no precipitar-se. Al llarg d'aquesta setmana començaran a mirar quines peces caldria incorporar i de quins jugadors es podria disposar. Volen poder gaudir del beneït problema de tenir una cartera de noms entre la que poder mirar, triar i descartar. Per construir-la s'han posat un marge de temps d'entre dues i tres setmanes. 

En qualsevol cas, el complicat debut l'any passat a l'OK Lliga amb el seu corresponent descens va deixar una dolorosa però realista lliçó: no es pot voler pujar a la primera divisió absoluta i mantenir el gruix de la plantilla. Es creu que va ser una experiència bonica pels nanos però que ara ja no és suficient amb aquella màxima de sortir i gaudir. 

Per tot això, el tècnic Xevi Garcia va pactar amb els jugadors no parlar d'altes o baixes durant les últimes setmanes de competició, quan van començar a creure que l'ascens era possible. Ara, amb la feina feta, és moment d'encarar aquest tema

Xevi Garcia, a més, acaba d'anunciar un canvi a títol personal: ha comunicat a la junta directiva del club que deixa les seves tasques de coordinador esportiu de l'entitat i entrenador de diversos conjunts de la base. A partir d'ara se centrarà només en dirigir el primer equip. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports