El derbi entre Girona i Palafrugell d'OK Lliga torna a acabar amb empat a 2

Data: 22/03/2021

INTERVENEN: Gerard Pujol i Marc Comalat, jugador i entrenador del Girona CH // Mikel Abeal i Xevi Garcia, jugador i entrenador del CH Palafrugell

Repartiment de punts al derbi gironí entre el Girona CH i el CH Palafrugell d'OK Lliga. Els palafrugellencs ja visualitzaven la victòria quan en l'últim minut de joc els gironins van empatar el partit.

El primer gol del duel no va arribar fins al minut 19 de joc. Mikel Abeal amb una jugada conjunta amb Borja Ramon va obrir la llauna avançant els visitants a l'electrònic.

Abans de sonar la botzina que indica el temps de descans Xevi Gurri va tenir l'oportunitat d'empatar el partit, després que Joan Gelmà veies una targeta blava. Falta directa que no es va transformar en gol i que va deixar l'electrònic amb el 0 a 1 favorable al Palafrugell.

A la represa el Palafrugell va tenir també dues ocasions de xut a pilota aturada, fruit de dues blaves a Àlex Grau, que no li permetran enfrontar-se la setmana que ve contra el Lloret. En aquest cas, ni Borja Ramon ni Marc Figa van aconseguir el gol davant l'històric porter gironí Jaume Llaverola.

El gol de l'empat va arribar de l'estic de Gurri, que marxant tot sol des de mitja pista va aconseguir que Linu encaixés el primer gol del partit al minut 13 de la segona meitat. Mentre que al 15, de nou una jugada entre Borja Ramon i Mikel Abeal es va transformar en gol, el segon de la tarda del gallec, que tornava a avançar els blanc-i-negres al marcador. Al minut 48 de partit el Girona va cometre la desena falta, xut de directa de Borja Ramon que Llaverola va aturar de nou.

A un minut de sonar la botzina, Gerard Pujol, exjugador del Palafrugell, va empatar el partit de nou, deixant el marcador amb el 2 a 2 final, mateix resultat amb el qual va finalitzar el derbi de la primera volta.

El Girona va tenir una última jugada als últims segons del matx que, al no entrar a porteria, va deixar amb males sensacions als entrenadors locals. Per altra banda Xevi Garcia valora molt positivament tant el joc dels seus homes com el punt aconseguit en una pista que sempre se'ls ha fet difícil.

Amb l'empat els dos conjunts gironins es mantenen a les places que ocupaven abans del partit, a la part mitjana de la classificació. Amb dos partits pendents de disputar, el Palafrugell és novè amb 30 punts, un punt per sota dels gironins, i amb tres punts més que el Calafell, que serà el seu proper rival el dissabte vinent.

NOTÍCIES RELACIONADES

Derbi gironí i alhora duel de rivals directes aquest diumenge a l'OK Lliga  (19/03/2021)