Acord d'unió entre el Palamós CF i el CF Global Palamós

Palamós

Data: 17/05/2022

El Palamós CF i CF Global Palamós, presenten l’acord de filiació que uneix les dues entitats esportives i que permetrà enfortir el futbol base local. Aquest matí s’ha signat el document que certifica aquesta unió, en un acte que ha tingut lloc a l’Ajuntament i que ha comptat amb la presència dels representants dels dos clubs, acompanyats de l’alcalde de Palamós i del regidor d’Esports.

El moment de la signatura de l'acord ha estat històric pel Palamós CF i el CF Global Palamós-¡. Aquest dictamina que a partir de la temporada que ve uneix les dues entitats esportives palamosines convertint el Global en el filial del Degà. 

L'objectiu d'aquest acord és aquest, el d'establir un camí comú al futbol del municipi que enforteixi aquest esport. Les dues entitats, que fins ara caminaven per separat, uniran esforços i colors i rendibilitzaran els diversos equipaments esportius que tenen a disposició. L'acord també facilitarà l'accés dels joves esportistes palamosins i de pobles propers al primer equip del club. 

El conveni de filiació signat inclou la creació d'una comissió tècnic-esportiva que es responsabilitzarà de fer el seguiment d'un acord que, per ara, té una vigència de tres anys.  La mateixa comissió serà qui dissenyarà les noves samarretes, que portaran els colors i l'escult del Palamós CF, però faran una clicada d'ullet al Global -que a més, canviarà de nom-.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports