L'atletla de Palamós Adel Mechaal aconsegueix Diploma Olímpic

Palamós

Data: 09/08/2021

Foto i vídeos: @atletismoRFEA

L'atleta Palamosí Adel Mechaal aconsegueix el 5è lloc en la Final dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021 en la disciplina de 1.500 metres. D'aquesta manera, s'endú cap a Palamós un Diploma Olímpic, el que ha estat el novè per a Espanya en Atletisme, i el primer de la seva carrera professional.

El palamosí va entrar en acció als Jocs Olímpics el passat dimarts 3 d'agost a les 02:27h de la matinada en la fase classificatòria, que va superar en travessar la meta en sisena posició de la seva sèrie amb un temps de 03:36:74.

A les semifinals, celebrades la matinada del dijous dia 5, va aconseguir el pase a la final olímpica, finalitzant com a quart classificat amb un temps de 3:32:19.

La final es va disputar aquest passat dissabte 7 d'agost a dos quarts de 2 del migdia. Mechaal es va proclamar cinquè classificat amb un temps de 3:30.77, convertint-se així en el quart espanyol de tots els temps, i en la millor marca d'un atleta espanyol en uns Jocs Olímpics.

Adel Mechaal, en roda de premsa, va dedicar tots els triomfs a la seva mare, i al personal sanitari gironí que se n'està fent càrrec els últims mesos. Més enllà d'aquestes declaracions, l'atleta ha dedicat unes paraules d'agraïment al seu públic a través de les xarxes socials, en què dóna les gràcies pels ànims i les felicitacions, així com es mostra feliç d'haver pogut il·lusionar de nou als seus seguidors i haver pogut fer-los somiar amb una medalla per uns segons.