Recta final per inscriure's a la IV Entrebancada de Palafrugell

Palafrugell

Data: 27/03/2018

Intervenen: Marc Planagumà i Aniol Alabert, directors de l'Entrebancada

El Club Atlètic Palafrugell ja compta amb 650 inscrits a la IV Entrebancada, que es celebrarà aquest diumenge 1 d'abril. La cursa compta amb un límit de 1.000 participants i actualment les inscripcions, que pugen de preu segons el volum de participants, ja costen 16 euros. La prova d’enguany comptarà amb una seixantena d'obstacles, la majoria dels quals seran inèdits i sorprenents. Tindrà un recorregut de 3 quilòmetres a l'entorn del recinte firal i es faran dues voltes.

Una altra de les grans novetats d'enguany és l'estrena de l'Entrebancadeta, una cursa per nens que des de l'organtizació celebraran per petició popular amb 300 places. 

L'Entrebancada s'ha convertit en la cursa popular d'obstacles més important de les comarques gironines i té lloc en el si de les Setmanes Joves, un marc comú d’esdeveniments creats per les entitats juvenils de Palafrugell entre els mesos de març i abril. 

Es tracta d'una prova més lúdica que esportiva en la qual hi pot participar tothom independentment de la seva condició física, ja que qualsevol obstacle compta amb una via alternativa. 

Les inscripcions es poden fer fins el 30 de març.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports