Castell d'Aro enceta la Vall d'Aro Run Series 2018

Castell d'Aro encetarà la Vall d'Aro Run Series amb una cursa nocturna de 9 km amb poc desnivell i un traçat mixt de terra i asfalt.

La cursa nocturna es farà dissabte a les 10 del vespre amb sortida i arribada a la Sala Polivalent del poble i engega un conjunt de competicions que prenen el relleu de l'antiga Lligueta Running després de tres edicions.

La Lligueta Runing és un circuit de quatre curses de muntanya de perfil tècnic i de recorregut similar que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos poc coneguts del municipi. Concretament està formada per la Cursa Nocturna d'aquest 1 de setembre, la Marxa de l'Escurçó del proper 9 de setembre, la Lineal - Camí de Ronda del 7 d'octubre i finalment la Clàssica el diumenyjge 21 d'octubre.

Cada cursa està limitada a un màxim de 400 persones i es pot fer tant caminant com corrent. La inscripció val entre 10 i 12 euros per cada una d'elles o 45 el pack de les quatre. L'organització proveeix servei de dutxes, guarda-roba, avituallament final i un obsequi.

Pel que fa als guardons s'entregarà un primer, segon i tercer premi absolut en categoria masculina i femenina, un premi al millor atleta local masculí i femení; i un premi al participant de més edat masculí i femení.  A nivell de les Serie, totes les curses són puntuables per la classificació global final.

Al llarg del recorregut hi ha instal·lats diferents punts d'aviituallament i control i tota la ruta està senyalitzada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports