Tot a punt per a l'inici del Pla de Formació Comarcal per a entitats esportives 2019-2020

Tot a punt per a l'inici del Pla de Formació Comarcal per a entitats esportives 2019-2020
Palafrugell

Data: 30/10/2019

Tot a punt per a l'inici del Pla de Formació Comarcal per a entitats esportives 2019-2020. Es tracta d'un programa de formació adreçat a entitats esportives per ajudar-les a millorar la gestió del dia a dia amb coneixement i garanties.

L'activitat es va presentar divendres passat a Palamós i s'iniciarà el proper dilluns 4 de novembre a Palafrugell. En total seran 14 sessions repartides de novembre a juny, en les quals es tractaran temes molt diversos, des de l'àmbit jurídic i administratiu, l'econòmic, el laboral, el màrqueting i l'esportiu.
 
El Pla de Formació Comarcal per a Entitats Esportives és un projecte que encapçala el Consell Esportiu del Baix Empordà amb la participació dels ajuntaments de Begur, La Bisbal d'Empordà, Castell-Platja d'Aro, Palafrugell, Palamós, Pals, Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí.
 
L'objectiu d'aquesta iniciativa és la de poder dotar d’eines les entitats esportives de la comarca i ajudar-les a millorar la gestió del dia a dia amb coneixement i garanties.
 
Hi haurà sessions sobre sis àmbits d’actuació: estratègic (com exercir de directiu/va), jurídic i administratiu (règim intern i registre, responsabilitats de les juntes directives, relacions amb l’Administració, llei de professions de l’esport i noves tecnologies), econòmic (finances per a directius/ves i obligacions fiscals i comptables), laboral (voluntariat i personal contractat), màrqueting (patrocini i dret i lleure esportiu i educatiu) i esportiu (planificació d’escoles esportives).
 
La formació d'aquestes jornades les impartiran professionals del món de l’esport, que coneixen les particularitats d’aquest entorn, conjuntament amb experts en l'àmbit administratiu, laboral i jurídic, que amb el seu coneixement i experiència, ajudaran a millorar la gestió del dia a dia de les entitats participants.

Totes les sessions de formació es portaran a terme al Centre Municipal d'Educació de Palafrugell. La inscripció a aquesta activitat formativa és gratuïta per a totes aquelles entitats esportives que el seu ajuntament participa en el Pla de Formació, com és el cas de Palamós, per a la resta d’entitats l'activitat té un cost de 300 €.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports