Palamós aposta pel rem a les escoles

Palamós

Data: 18/03/2018

Primer toca entrenar una mica, començar a escalfar motors per aconseguir la millor marca. Després comença la competició, 2.000 metres per endavant entre cada equip de quatre. Tot plegat sense moure's del lloc però simulant una autèntica competició de rem. Es tracta de la modalitat rem indoor amb ergòmetre. De fet, és la màquina que es fa servir per preparar les competicions i aprendre la tècnica del rem. El diumenge els nens i nenes de l'Escola Vedruna l'han posat en pràctica en una competició.

No és l'única escola que ha estat practicant aquest esport a la classe d'educació física. L'Escola els Àngels i l'IES Palamós també s'hi han apuntat. Durant 15 dies, voluntaris del club de rem del municipi els han introduït en aquest esport. L'objectiu, crear un planter i donar continuïtat al club.

En total més d'un centenar de nens de Palamós han provat aquest esport, l'han conegut i si més no, han pogut tenir un primer contacte amb el simulador. La idea és que un cop coneguin la tècnica, els puguin dur a l'aigua.

Per ara es tracta d'una prova pilot, si els nens s'engresquen, podran entrar a l'equip de rem del municipi i convertir-se en vogadors.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports