El Palamós CF es retroba amb la victòria (2-1)

Palamós

Data: 10/02/2022

INVERVENEN: Adri Salas i Mario Fernández, jugador i entrenador del Palamós CF

Victòria de vital importància la que va assolir aquest dimecres el Palamós CF com a locals davant la visita de la Jonquera, que és l'últim classificat.
Era el partit que s'havia ajornat el passat 27 de febrer a causa d'un brot de Covid a l'equip rival.

Adri Salas va obrir la llauna al minut 16 de partit. Aquesta diana el converteix en el pitxitxi de l'equip en solitari amb un total de cinc gols.

La segona part començava de manera immillorable, amb gol de Gerard Mercader, que posava el 2 a 0 favorable a l'electrònic al primer minut del segon temps.

La Jonquera va escurçar distàncies al minut 66 amb gol de Lluc Coll. Els darrers deu minuts van ser complicats pels palamosins. Toribio va ser expulsat amb una targeta vermella. Tanmateix, els homes de Mario Fernández van aguantar el resultat a favor del minut 87 al 94 amb un home menys.

El 2 a 1 final suposa la primera victòria del Degà en els darrers dos mesos i mig. No guanyaven des del passat diumenge 28 de novembre, quan van remuntar el partit contra el Lloret en els minuts finals (3-2).

Els tres punts els situen a la part mitjana de la taula. Són vuitens -de catorze- amb 22 punts. La classificació està molt ajustada de punts entre el cinquè -que és el Parets amb 24 punts- i l'onzè -la Unificació Llefià, amb 20-.

Aquest dissabte tornen a jugar a l'Estadi Palamós-Costa Brava. Els visitarà el CF Mollet UE.