Atletes d'arreu de Catalunya realitzen proves combinades i de control a Palafrugell

Palafrugell

Data: 31/03/2019

INTERVÉ: Josep Massa, president del Club Atlètic Palafrugell

Una vuitantena d'atletes de diferents categories s'han examinat al llarg del cap de setmana a la jornada de proves combinades i de control d'atletisme que s'ha realitzat a l'Estadi Municipal de Palafrugell.

Els controls combinen diferents proves de velocitat, salt i llançament amb l'objectiu de trobar els atletes que tenen més regularitat. Les categories i proves han estat variades en funció del sexe i l'edat.

Els equips masculins sub18 i sub20 participaven en duatló, realitzant un total de deu proves repartides en els dos dies. També en categoria masculina els sub16 realitzaven quatre proves dissabte i quatre diumenges.

En categories femenines els equips més joves, sub16, han realitzat tres proves per dia. Els sub18 i sub20 femení n'han fet un total de 7.

Aquelles persones que no realitzaven les proves completes s'han desenvolupat una sèrie de proves de control, com curses, per intentar assolir marques.

Les proves han comptat no només amb atletes locals. Clubs de tot Catalunya, especialment de Girona i Barcelona, s'han acostat a l'estadi palafrugellenc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports