El Massi-Tactic debuta a l’Strade Bianche d’Itàlia aquest dissabte

El Massi-Tactic UCI Women’s Team inicia, aquest dissabte dia 6 de març a Itàlia, la tercera temporada a l’elit del ciclisme femení de carretera com a únic català de la màxima categoria. Les de Torroella de Montgrí competiran a l’Strade Bianche, una cursa World Tour d’un dia i de 136 km a la regió de Siena, amb un equip format per Vita Heine, Spela Kern, Maaike Coljé, Olivia Baril, Agua Marina Espinola i Mirea Trias.

La prova italiana compta amb recorregut ondulat, sense grans pujades, però que els seus trams de terra i grava la fan especial.

El club encara la prova com un bon test per començar la temporada i per veure en quin punt es troba l'equip i el nivell que té respecte a les rivals. 

El Massi-Tactic de Manel Gonzalo i Àngel González compta, aquesta temporada, amb un equip més internacional que mai, ja que 7 de les 12 corredores són estrangeres. L’objectiu és donar un pas més aquest 2021 després de superar amb èxit els dos primers anys.

L’equip havia d’estrenar-se al febrer a València, però les proves es van suspendre per la COVID-19. Aquest dissabte, a Itàlia, iniciaran la temporada amb la intenció de competir durant set mesos en curses nacionals i internacionals de la UCI WorldTour, de la Copa d’Espanya i la Copa Catalana. Els desplaçaments seran per tot l’Estat espanyol i per Bèlgica, Luxemburg, Noruega, França, Itàlia i República Txeca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports