El Club Hanbol Garbí presenta els seus equips per a la temporada 23-24

Palafrugell

Data: 28/11/2023

Els aficionats del Club Handbol Garbí de Palafrugell, han pogut gaudir de la presentació dels diferents equips per a la temporada 2023-2024, en un pavelló ple a vessar i que ha estat tot un espectacle de llum, foc i música.

El Club Handbol Garbí de Palafrugell, ja ha presentat els seus equips de la nova temporada. Ho ha fet en el seu pavelló ple a vessar i que s'ha complementat amb espectacle de llum, foc i música.

El Garbí, amb 225 fitxes federatives, un 50% de les quals són femenines, pot presumir de ser l'únic club d'handbol de les comarques gironines en tenir els seus dos primers equips a Lliga Catalana (femení i masculí), la màxima categoria Catalana, i de tenir equips masculins i femenins en totes les categories.

Durant l'acte, a part de presentar a equips, jugadors i entrenadors, es van portar a terme tres homenatges:

Els dos primers homenatges s'han fet, a Martí Casteys per una lesió greu que ha obligat al jugador a retirar-se, i a Maria Comas, també lesionada. En últim lloc, a Quim Rocas, jugador de Palafrugell (actualment jugant al Barça), que recentment ha quedat campió d'Europa amb la selecció espanyola juvenil sent escollit el millor jugador del torneig.

L'handbol Garbí és un club que en el passat ja ha format jugadors que han esdevingut professionals com l'Albert Rocas o en Sergi Catarain, i que sobretot s'enorgulleix de formar a persones que estimen aquest esport.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports