El Palafrugell suma tres dels sis punts que tenia en joc aquest cap de setmana

Data: 05/12/2022

El Corredor Mató CH Palafrugell tenia doble cita a Madrid aquest cap de setmana. Visitaven les pistes del CP Rivas Las Lagunas i del Colegio Alameda de Osuna. Els homes de Cesc Linares han tornat a Palafrugell amb tres punts a la butxaca, dels sis que tenien en joc.

Dissabte van perdre per 4-1 contra el Rivas, que continua sent el líder de la categoria. A la primera meitat van marxar al descans perdent 2-0 -amb els encets de Gerard Llobet i Roger Montserrat-. Els anotadors de la segona part van ser de nou Llobet i també Adrián Pos, mentre que Ruben Ruíz va fer l'únic gol palafrugellenc. En bola aturada els dos porters van oferir una bona actuació. Álvaro Osorio no va poder transformar una falta directa i Llobet, que va xutar tres directes, no va aconseguir perforar la xarxa de Xevi Arcas en cap d'aquestes tres ocasions.

Amb la derrota a l'esquena, els de Cesc Linares s'enfrontaven en poques hores a l'Alameda de Osuna. Aquest duel sí que se'ls va posar de cara i es van endur la victòria amb el resultat de 2-4, en un dia especialment dur pel món de l'hoquei patins, en rebre la notícia de la pèrdua d'Alexandre Ascensi, jugador del Recam Laser Caldes, en un accident de cotxe.

Els autors dels gols del Palafrugell en el duel de diumenge van ser Osorio, Adrián Candamio -amb dos encerts- i Gerard Pujol.

Els tres punts que sumen aquest cap de setmana els fan escalar a la sisena posició de la taula. Dissabte rebran a casa al CHP Sant Feliu.