La platja de Sant Feliu es converteix en escenari del Campionat de Catalunya de Gran Fons

INTERVÉ: Rafael Guerrero, entrenador del Club Aquàtic Xaloc

Pau Rodrigo i Laia Bofill en categoria infantil, Izan Diaz i Mireia Bayés en cadet, Pol Bayés i Ingrid Casanovas en júnior, i Carlos Rivera i Anna Ariño en sènior. Aquests han estat els noms guanyadors de les proves del Campionat de Catalunya de Gran Fons de Natació amb aletes en aigües obertes que s'ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols.

Setanta nedadors dels clubs Aquàtic Xaloc, Esportiu Mediterrani i Natació l'Hospitalet es llançaven a l'aigua de bon matí per aconseguir els seus millors temps en una jornada en què la meteorologia i les condicions del mar els van jugar a favor.

Les proves es dividien per categories. Els infantils van competir realitzant una volta al circuit, que constava d'un total de 1000 metres, els cadets dues voltes, 2000 metres; i els júniors i sèniors 3000 metres. També es va realitzar una prova de relleus de 3x1000 en què hi van participar tots tres clubs.

Aquest ha estat el segon any que la platja de Sant Feliu de Guíxols, per petició de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques, s'ha convertit en escenari d'aquest Campionat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports