La Jonquera sorprèn al Palamós en el derbi empordanès (1-2)

Palamós

Data: 22/10/2018

INTERVENEN: Jordi Boix, entrenador La Jonquera / Javi Salamero, entrenador Palamós

La Jonquera sorprèn a Palamós en el derbi empordanès del Grup 1 de 1a Catalana. El Degà es va avançar aviat al marcador però no va saber fer bona la seva condició de favorit i els de l'Alt Empordà van capgirar el resultat amb dos gols.

Por escènica i un excés de pressió per agradar a l'afició per part dels jugadors més joves. El tècnic del Palamós, Javi Salamero, no vol excuses però atribueix a aquests elements els mals resultats acumulats a casa. Aquest diumenge van començar prenent la iniciativa amb un gol de Gamell al 21', però al 40', ja de camí del descans, els jonquerencs van empatar per mitjà de Bruno.

Només començar el segon temps el pitxitxi Pepu Soler hagués pogut canviar la dinàmica del partit rematant sol a porteria. D'aquesta errada es va passar a l'1-2 al 69', obra de Crespo. A partir de llavors el Palamós va tenir la pilota i va tancar a La Jonquera a la seva àrea, però això no es va concretar mai en ocasions prou clares i els punts van acabar volant fora de l'Estadi Municipal.

Després de la vuitena jornada, el Palamós baixa, amb onze punts, a la desena plaça. Aquest proper dissabte tocarà visita complicada al camp del Lloret, que és quart.