580 participants i 5.300 euros recaptats a la Run4Cancer Palafrugell

Palafrugell

Data: 05/02/2018

No hi ha fred ni son que valguin quan es tracta de lluitar a favor d'una causa solidària. Això és el que van pensar les gairebé 600 persones que van participar aquest diumenge a la Run4Cancer Palafrugell, la cursa organitzada per la Fundació Oncolliga Girona a municipis de les vuit comarques gironines de forma simultània

Salt, Porqueres, Olot, Planoles, Figueres, Riudellots, Tossa i, al Baix Empordà, Palafrugell. Vuit curses populars per commemorar el 4 de febrer, Dia Mundial Contra el Càncer. A Palafrugell, en concret, 580 corredors i caminants es van donar cita a les deu del matí i van aconseguir que es recaptessin uns 5.300 €. 

Un cop allà tenien l'opció de fer dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un de 10 que els portava fins a l'entorn de Cap Roig. Mentre que alguns anaven a córrer, d'altres s'ho prenien com una sortida familiar. La Run4Cancer és una prova apta per a tothom a diferència de l'altra gran cita que organitza l'Oncolliga al llarg de l'any, l'Oncotrail. 

Els diners que recapta Oncolliga Girona amb totes les seves iniciatives es destinen a tot tipus de serveis: fisioterapeutes, psicòlegs, perruques, llits adaptats, cadires de rodes o, fins i tot, dos pisos a prop de l'Hospital Trueta per tal de que els acompanyants dels malalts tinguin on descansar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports