Primera victòria a domicili de la temporada i amb golejada (4-9)

Data: 01/02/2021

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

El CH Palafrugell aconsegueix al Jaume Parera de Mataró la primera victòria a domicili de la temporada, i amb golejada.

Dos gols d'Oriol Lladó, el segon de penal, complicaven el partit als de Palafrugell, de la mateixa manera que ho va fer l'Igualada tres setmanes enrere. En aquest cas, però, els blanc-i-negres van saber girar la truita, i transformar el resultat.

Sergi Canet retallava distàncies amb el primer gol palafrugellenc, mateix jugador que quatre minuts més tard empatava el partit rematant una assistència de Marc Figa.

Mikel Abeal va aconseguir avançar els visitants al marcador, convertint-lo en el 2 a 3 amb què marxarien al descans.

Si la primera meitat va estar molt ajustada i el Palafrugell va haver de remar a contracorrent en els primers minuts per aconseguir remuntar, a la segona els de Xevi Garcia van estar els grans dominadors.

Marc Figa anotava el 2 a 4 al primer minut de la segona part, i amb xut a bola aturada, Canet feia el seu tercer gol de la jornada i cinquè del conjunt. (2-5)

Gerard Cusachs aconseguia retallar distàncies amb aquest gol de penal. Però acció, i reacció, i és que segons més tard rematant una assistència d'Aldrich Canet anotava el seu quart gol del partit, i setzè de la temporada. Aquesta bola recuperada per Caco Ceschin va acabar converint-se en el setè gol dels blanc-i-negres.

Al minut 40 Erik Gual va provar un xut de mitja pista, aturat per Linu. En la mateixa jugada Eric Florenza va fer el quart i últim gol del partit dels de la capital del Maresme.

Va ser Marc Figa qui amb dos gols, un al minut 45 i un altre al 48, va sentenciar el partit amb un hat-trick personal, i una golejada palafrugellenca de 9 gols. El màxim de gols que havien fet aquesta temporada eren 7 contra el Vic, i el màxim que n'han encaixat, també són set.
Aquesta ha estat la primera victòria a domicili dels del Baix Empordà. Els tres punts que s'emporten de Mataró els mantenen en novena posició, fora de les places de descens.

A falta d'encara 14 jornades, ara sumen 20 punts en 16 partits. Un punt menys dels que van aconseguir en tota la temporada passada. Pel que fa a gols, ja han superat els que van anotar. En porten 51 quan l'any passat en van fer 47 en total.