Platja d'Aro acull el Campionat Internacional de Tennis Taula Adaptat

Intervé: Jorge Cardona, jugador de la selecció espanyola

El Pavelló d'Esports de Platja d'Aro acull fins el 22 de març el Campionat Internacinoal de Tennis Taula Adaptat Costa Brava Open 2019.

Es tracta d'una competició puntuable pel rànquing mundial de la Federació Internacional de Tennis Taula  i que atorga punts per accedir als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. El que garanteix una nodrida presència de noms importants.

Al pavelló s'hi han habilitat 14 taules de joc per acollir 44 proves en diferents modalitats de l'esport. Hi ha representants de 25 països, dels quals 10 són de fora del continent europeu.  L'Estat Espanyol hi té 36 tennistes, entre ells el Campió del Món, Jordi Morales.

El Tennis Taula adaptat té diferents modalitats segons el tipus i grau de discapacitat. N'hi ha per discapacitats físiques i d'altres per discapacitats psíquiques, tant en masculí com en femení, individual o per equip.

Platja d'Aro és des de fa dues dècades un epicentre internacional del Tennis Taula amb la celebració de l'Open Internacional Junior i Cadet, que es celebrarà enguany de l'1 al 5 de maig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports