La victòria del Palafrugell força un tercer i decisiu partit a la pista del Girona

Data: 23/05/2022

Aquest diumenge es va jugar el segon dels partits del play-out entre el Palafrugell i el Girona. La balança es va decantar cap a l'equip baix-empordanès, que va provocar així que s'acabi jugant un tercer partit que serà decisiu.

El Corredor Mató CH Palafrugell ha aconseguit guanyar el segon dels partits del play-out per la permanència a l'OK Lliga. Els palafrugellencs es van imposar al Girona per 5 gols a 2 en el que ha estat el seu últim partit com a locals de la temporada.

Durant la primera meitat no va pujar cap gol al marcador, mentre que la segona -especialment els últims deu minuts- va ser frenètica, amb 5 gols locals i 2 visitants. L'encarregat d'obrir la llauna va ser el pitxitxi del conjunt blanc-i-negre, Sergi Canet, al minut 33 de partit. Al 40 Adrián Candamio va marcar el 2 a 0.

El primer gol de la tarda del Girona va ser de Marc Vázquez, al 42. Mateix minut en què els gironins van sumar la desena falta, que es va convertir en gol de falta directa de Canet -el 3 a 1-. Al 44 Candamio va tornar a perforar la porteria de Llevarola fent el 4 a 1. Al minut 45 Moi Aguirre va fer pujar el segon gol gironí a l'electrònic.

En el darrer minut de joc i amb el resultat de cara pels palafrugellencs per 4 a 2, els de Girona van apostar per treure al cinquè jugador a la recerca de dos gols que els portessin a la prorròga. Amb el 5 contra 4 Marc Figa va marcar el cinquè i definitiu gol de l'enfrontament a porteria buida.

El primer partit l'havia guanyat el Girona, per tant, ara hi haurà un tercer i últim duel on es decidirà quin dels dos conjunts gironins aconsegueix la salvació i qui baixa a OK Lliga Plata.