El CH Palafrugell guanya al Taradell i consolida la tercera posició

Data: 04/02/2024

El CH Palafrugell ha guanyat al CP Taradell per 4-1. Els palafrugellencs han sabut remuntar el gol de penal visitant gràcies a una gran segona meitat. Gerard Pujol, amb un doblet, Eloi Matas i Álvaro Osorio han estat els golejadors locals. Gràcies a aquesta victòria, els blanc-i-negres es mantenen a tres punts de la segona plaça i obren distància respecte al Taradell, que és quart.

Triomf patit del CH Palafrugell davant el Taradell. Els de Cesc Linares han sortit adormits i al tercer minut de partit han vist com els d'Osona s'han avançat gràcies al penal transformat per Pol Gallifa. El 0-1 ha fet despertar als baix-empordanesos, que de mica en mica s'han apropat a la porteria d'un expalafrugellenc, Xavier Puigbí. Els visitants, però, eren els que tenien les oportunitats més clares per augmentar la distància al marcador.

A la segona meitat, més domini del Palafrugell. Els de Cesc Linares ho han provat amb llançaments llunyans i així ha arribat l'empat a u gràcies amb el gol de Gerard Pujol. Minuts després, el mateix Pujol ha desaprofitat una falta directa.

Amb l'1-1 el partit s'ha obert i no s'ha decidit fins als últims cinc minuts, quan Gerard ha aprofitat una errada de la defensa per fer el segon. Albert Buch ha fet una doble intervenció per evitar l'empat i, a la jugada següent, Eloi Matas ha marcat el tercer. Osorio ha tancat la golejada amb un gol al contraatac.

Una victòria palafrugellenca que ha vingut gràcies al plantejament que han fet al descans.

Pel tècnic visitant, la clau ha estat el poc encert del seu equip.

Amb aquest triomf el Palafrugell manté la lluita amb el Lloret per la segona plaça. Ara tenen dues setmanes per preparar el partit davant l'Alcobendas, on tornaran a jugar a casa.