Cabanillas i Bonet guanyen la Marnaton eDreams Begur en 7 km

Begur

Data: 10/06/2019

Intervé: Marc Martínez, Director Tècnic Marnathon

Rafael Cabanillas i Ariadna Bonet van guanyar la Marnaton Edreams Begur en 7 quilòmetres i Sergi Lleó i Clara Gabriel van ser els vencedors en la modalitat de 3 quilòmetres.

Més de 1.000 nedadors i nedadores van participar a una competició esportiva amb quatre modalitats: 7 km, 3 km, relleus 4x1000 i Kids.

Malgrat que amb la meteorologia pintaven bastos, al final el vent va baixar i la pluja va desaparèixer deixant un clima més agradable del previst. Tot i això la temperatura de l'aigua, entre 17 i 18 graus, era més freda del que sol ser habitual.

La prova de 3 quilòmetres va ser la més concorreguda amb unes 400 persones, seguida de la de set quilòmetres amb uns 350 participants. Els relleus estaven formats per 20 equips de quatre persones i la prova infantil, amb nens i nenes i adolescents d'entre 5 i 18 anys, va tenir 150 participants.

La Marnathon està aprofitant el 'boom' dels esports a l'aire lliure i els reptes als que cada cop més persones s'hi sumen.

El 29 de juny la Copa Marnaton eDreams es trasllada a Sant Feliu de Guíxols. El circuit acabarà com cada any a Cadaqués, el 14 de setembre, prova que arriba ja a la seva 12a edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports