Més de 500 regatistes a la 44ª Christmas Race de Palamós

Palamós

Data: 17/12/2019

Tot a punt per la 44ª regata internacional Christmas Race a Palamós. Del dijous 19 al diumenge 22 de desembre la badia palamosina acollirà 300 embarcacions i 525 regatistes europeus, americans i asiàtics de fins a 23 països diferents. Es competirà en 470, Laser Standard i Laser Radial femení, categories olímpiques, a més de Laser Radial Masculí i 420 Masculí i Femení.

A nivell esportiu la Christmas estarà un cop més a l'avantguarda de la vela europea. Servirà de banc de proves al vell continent per la categoria de 470 de cara als JJOO de París 2024. Per primera vegada serà una classe mixta i a Palamós ja es farà així. Entre altres participants il·lustres hi debutaran els campions del món en 420 Jacobo García i Antoni Ripoll.

També cal destacar la presència del combinat preolímpic espanyol femení en Radial, amb integrants com Cristina Pujol, del veí CN Port d'Aro. A la mateixa classe l'olímpica bielorrussa Tatiana Drozdovskaya. En Làser, mentrestant, presència local del Club Nàutic Costa Brava Vela Palamós amb el "voltalmundista" Guillermo Altadill.

Inclosa al circuit EUROSAF

La 44ª Christmas Race estarà inclosa al circuit de l'EUROSAF amb més d'un centenar de vaixells participant al circuit de la federació europea. Tindrà una sola seu a terra, a les instal·lacions del Club Nàutic, i dues àrees de regata. A més, no es farà el format competitiu 'Medal race', és a dir, que la competició estarà oberta a tots els regatistes fins a l'últim dia.

Durant la presentació de la regata d'enguany s'ha aprofitat per fer un homenatge a Guido Depoorter, primer president del Club Vela Palamós, que va morir recentment. També s'ha anunciat que enguany es crearà un trofeu Guido Depoorter al participant que sumi més Christmas al seu historial.

 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports