El Palamós CF presentarà el nou projecte de futbol base en una Assemblea de Socis

Palamós

Data: 28/02/2024

Fa uns dies us vam explicar que el Palamós CF i el Global Palamós finalment havien trencat l'acord que havien signat ara fa uns anys per treballar plegats en el futbol base del municipi. El Degà ja està treballant en un projecte de futbol base en solitari i el presentaran als socis en una Assemblea que tindrà lloc el divendres 8 de març al vespre.

El Palamós CF ha anunciat que el vuit de març celebraran una Assemblea de socis dirigida a totes les persones que estiguin interessades en el nou projecte de futbol base del Degà. En aquesta reunió, entre altres coses, explicaran el motiu pel qual finalment no s'ha arribat a un acord amb el global. Motiu que des del club ja ens han avançat als micròfons de TV Costa Brava i que podeu escoltar al vídeo.

Pel que fa a les declaracions que va fer l'equip de govern de l'Ajuntament de Palamós durant el plenari d'aquest mes de febrer respecte al fet que hi hagi dos clubs base al municipi -cosa que no veuen viable-, el Palamós defensa que s'ha presentat el projecte al consistori i que aquest serà qui haurà d'escollir-ne un dels dos.

El nou projecte que tenen entre mans i que volen que vulguin engegar de cara a la temporada vinent també l'exposaran en aquesta trobada que tindrà lloc el dia 8. Explicaran per què necessiten potenciar el futbol base al club i també presentaran la persona que serà responsable d'aquesta nova etapa. A banda dels temes relacionats amb el futbol base, que es portaran a aprovació, també es tractarà les eleccions a la presidència del Club, que tindran lloc el 25 de maig d'aquest 2024.

L'Assemblea de socis tindrà lloc a les vuit del vespre del divendres 8 de març a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports