La VIII Raid Indiketes tindrà lloc a Platja d'Aro

Intervenen: Coral Gallardo, secretària de l'Indiketes Club, Jose Pérez, president del Indiketes club i Pedro Torres, regidor d'Esports de Castell-Platja d'Aro

La raid és una de les proves més complexes dins l'esport i Platja d'Aro la viurà per vuitena vegada el proper 25 de juliol. Aquesta prova multidisciplinar fomenta la orientació i combina diferents esports d'aventura  en una mateixa carrera. 

En aquest cas hi haurà fins a tres proves depenent del nivell dels participants. En primer lloc, hi haurà la categoria open d'uns 20 km, seguida de la categoria aventura, amb un cert nivell, de 43 km i la prova definitiva de la categoria d'elit de 56 km

El certamen és obert i els equips que hi participen poden decidir si passen o no pels punts de control. Un dels reclams d'aquesta prova és la necessitar d'orientar-se en el territori dins un recorregut que no se sabrà fins el mateix dia de la prova. 

Des del consistori platjarenc han volgut deixar clara la seva aposta per la Raid Indiketes i la prioritat de mantenir els protocols de seguretat necessaris per prevenir contagis de la COVID-19. D'aquesta manera, els amants de la natura i l'esport tindran l'oportunitat de seguir amb una de les activitats més curioses dels esports d'aventura. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports