La Sansiswim del CN Palamós recapta 348€ per PROEM-AID

Palamós

Data: 30/12/2018

INTERVENEN: Manoli Lopez i Luti Judez,  PROEM-AID Catalunya / Ester Yesares, CN Palamós

Nedar un diumenge de desembre assolellat per acomiadar l'any no fa gens de mandra. I menys si es tracta d'una activitat solidària com la Sansiswim, una nova nedada que el CN Palamós ha organitzat a la platja de La Fosca per recapatar fons per PROEM-AID.

PROEM-AID va néixer fa tres anys, quan un grup de bombers andalusos van començar a rescatar refugiats a les aigües de l'illla grega de Lesbos. S'hi van anar afegint delegacions com la de Catalunya, que ara es troba fent tasques de salvament en altres punts del Mediterrani. Per finançar-se compten amb iniciatives com la Sansiswim. 

La Sansiswim d'enguany ha comptat amb una setantena de nedadors que han participat en dues distàncies possibles. Una de 1.200 metres amb un recorregut per la badia de La Fosca i una altra de 2.500 metres que passava per cala s'Alguer. En cap cas no era competitiva

Per acabar d'arrodonir la jornada les condicions climatològiques i de l'aigua eren òptimes. Ningú no ha passat fred, i menys sabent que aportava el seu granet de sorra per combatre una de les grans tragèdies humanitàries dels nostres dies. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports