El Rally Motul Costa Brava ja està en marxa

Palamós

Data: 18/03/2022

El Rally Motul Costa Brava ja està en marxa i avui ha passat pel Baix Empordà. A Palamós s'han exposat els vehicles a la Platja Gran i molts curiosos s'han apropat a veure'ls. La prova acabarà demà, però no serà fins diumenge quan es farà el lliurament dels premis a Girona.

La platja Gran de Palamós s'ha convertit en un aparador de cotxes clàssics per uns instants. La primera etapa de la setantena edició del Rally Motul Costa Brava ha arrencat aquest matí a Girona i ha fet parada a Palamós.

S'ha realitzat un reagrupament on s'han exposat els vehicles. Molts curiosos s'han apropat a veure aquests vehicles i a fer-ne fotografies de record. Abans d'arribar al municipi costaner els participants han recorregut tres trams passant pels Àngels, Santa Pellaia i La Ganga.

Enguany el Ral·li compta amb grans noms de l'automobilisme, amb més de 170 equips, d'una vintena de nacionalitats diferents. Entre els participants, hem pogut parlar amb el bisbalenc Jordi Ventura, que l'any passat va guanyar el Ral·li Empordà, vint anys després de la seva última victòria.

La prova destaca enguany per la participació femenina de rècord, amb 18 dones pilot i un 25% de dones copilot. Des de Mònaco, Tiffaney Perlino i la seva companya Michelle competeixen en l'apartat de Velocitat. Participen per primera vegada.

Després d'aquesta parada, han tornat cap a Fornells de la Selva i Girona. La jornada decisiva, però és dissabte on es disputen els sis trams per les Guilleries, amb un reagrupament al migdia a Santa Coloma de Farners. Els cotxes seran rebuts al podi de Girona a parir de les 18 h de la tarda, però, no serà fins diumenge al matí quan es posarà punt final al Ral·li Motul Costa Brava amb el lliurament de premis. En aquesta edició es commemoren els 50 anys de l'ingrés del rally en el Campionat d'Europa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports