El Massi Tàctic finalitza la primera etapa de 'La Vuelta' en 12a posició

INTERVÉ: Martina Moreno, corredor del Massi Tàctic

El Massi Tàctic UCI Woman Team ha finalitzat la primera jornada de La CERATIZIT Challenge by La Vuelta 21 situant-se a la part mitjana de la taula. L'equip de Torroella de Montgrí, en la classificació per equips, se situa després del primer dia, en 12a posició de 24.

La primera corredora de l'equip baix empordanès en travessar la meta de la primera etapa de la prova ha estat Spela Kern, que amb el dorsal número 132 ha acabat en la 21a posició, amb un temps de 3h 9' 34''. Amb el mateix temps l'ha seguit la seva companya Olivia Baril, amb una 35a posició.
Martina Moreno ha quedat en 51a posició, Maaike Coljé 54ena, Vita Heine en el número 69, i Mireia Benito la 73a. Pel que fa al podi, la primera líder de la cursa ha estat la suïssa Marlen Reusser.

La Volta 21 ha començat amb una etapa que sortia de l'Estació d'Esquí Cabeza de Manzaneda i que ha finalitzat a la localitat de Rúa. Una jornada que ha esdevingut íntegrament a la província d'Ourense, superant els 118 km, i que ha inclòs el pas per Alto de Portela, de primera categoria.

La segona etapa de la Vuelta tindrà lloc aquest divendres, també a Cabeza de Manzeda, localització que acollirà la totalitat del segon dia de competició. L'estació de muntanya serà on tindrà lloc la primera cronoescalada de la història de la cursa. Un total de 7,3 km de pujada que suma un desnivell acumulat de 424 metres.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports