L'AD Guíxols ja compta amb una nova junta directiva

INTERVÉ: Laia Bodro / Joan Serra // Membres de la junta directiva de l'AD Guíxols

L'AD Guíxols de futbol ha canviat de junta directiva. Aquest dimecres 15 de juliol la nova junta es reunirà per acabar de definir els càrrecs.
La junta anterior ho va deixar per desevinences amb l'ajuntamen i l'AD Guíxols corria el risc de dissoldre's
. Gran part de la plantilla ha marxat després de mesos d'incertesa. Malgrat tot, ara mateix, hi ha damunt la taula una nova proposta directiva. La intenció de la nova junta és treballar de manera horitzontal, on cadascú aporti el millor d'ell o ella mateixa sense que l'etiqueta del rol sigui un impediment.

De moment l'equip ja compta amb un nou entrenador. Pel que fa a la plantilla, a finals d'agost s'acabarà de definir. Una bona part de la plantilla ha renovat el contracte tot i que les peces més importants de la temporada anterior han marxat a categories superiors.

L'objectiu històric del Club és pujar a primera catalana però fa anys que ho intenten sense èxit. Tot i això, aquest any si han acostat molt, ja que han quedat segons de la lliga de Segona Catalana. En aquests moments, encara no se sap en quina categoria jugaran. 

Pel que fa a la relació amb la resta de clubs de la ciutat, tan l'Escola de Futbol Sant Feliu com el Vilartagues, per ara seguirà igual però encara ho han d'acabar de definir. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports