Santa Cristina d'Aro acull 2 campionats d'esquaix

Santa Cristina d'Aro acull dos campionats d'esquaix en paral·lel aquest cap de setmana a les instal·lacions del Tipi Park Sports: La primera edició de l'Open Costa Brava Squash Project, de categoria femenina amb jugadores provinents d'arreu del món i, el Campionat de Catalunya Absolut, que reuneix els millors jugadors i jugadores de Catalunya.

Santa Cristina d'Aro acull dos campionats d'esquaix en paral·lel durant aquest cap de setmana a les instal·lacions del Tipi Park Sports.

D'una banda, es disputa la primera edició de l'Open Costa Brava Squash Project, un torneig femení de la categoria PSA 3000, el qual compta amb 3000 euros de dotació econòmica en premis i amb jugadores provinents d'arreu del món.

D'altra banda, també es disputa el Campionat de Catalunya Absolut, en aquest cas, amb categoria masculina i femenina, el qual hi participen els millors jugadors i jugadores de Catalunya, i amb 1000 euros de dotació econòmica en premis.

La intenció dels organitzadors és fer més gran el campionat femení de cara a les pròximes edicions, ampliar els espònsors i sobretot donar a conèixer l'esquaix, esport no tant conegut a Catalunya com a altres parts del món com Austràlia, Pakistan o l'Índia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports